Trening sa početnicima

Predlog treninga

 Personalni trener Vas vodi kroz : postavljanje i postizanje fitnes ciljeva, učenje pravilne tehnike izvođenja vežbi i pravilnog načina ishrane. Savetujem trening 3 puta nedeljno za celo telo. Najčešće se trening izvodi ponedeljkom, sredom i petkom, ali ga možete uklopiti i drugačije. Bitno je da imate bar jedan dan odmora između treninga.
Pre početka svakog treninga bitno je zagrevanje i za to odvojite oko 5+ minuta.

Trening sa vežbačima srednjeg nivoa

U ovu grupu spadaju vežbači koji treniraju od 6 meseci pa naviše, koji i nakon tog perioda nemaju rezultate. Zato predlažem besplatnu konsultaciju i savetovanje kako bismo došli do cilja i napretka.

Trening sa naprednim vežbačima 

Pozivam sportiste da sa mnom steknu i usavrše svoju kondicionu pripremu za početak i za održavanje visokog nivoa fizičke pripremljenosti tokom sezone.Naš tim vrši metod treninga zbog kojeg će vaše aerobne i anaerobne sposobnosti porasti,gde će se vaši mišići razvijati sa ili bez povećanja mišićne masa u zavisnosti od toga kojim se sportom bavite.Drugim rečima primenom ovakve metode rada sportisti dostižu visok nivo bazično fizičkih kvaliteta.Prednost ovakvog metoda rada ogleda se u tome što se nakon uspostavljanja dovoljnog nivoa bazične fizičke pripremljenosti primenjuju specifična trenažna sredstva koja znatno unapređuju sportski nastup u datom sportu.Tako se intenzitet, trajanje i frekvencija aerobnog ili anaerobnog tipa treninga kreiraju na osnovu nivoa ispoljavanja tih karakteristika tokom takmičenja.Trening sa opterećenjem se dizajnira na osnovu motornih obrazaca, opterećenja i trajanja aktivnosti koje se ostvaruju tokom sportskog nastupa.

Treninzi sa starijima

Svakodnevna fizička aktivnost je neophodna za kvalitetan način života kod starijih osoba.
Obično se dešava da se sa godinama kod starijih ljudi smanjuje obim vežbanja a to može imati negativne posledice po njihovo zdravlje.Sva istraživanja su potvrdila da je vežbanje kod osoba koje imaju preko 50 godina vrlo bitno ukoliko se želi sačuvati vitalnost i svežina,održati snaga mišića,koordinacija i ravnoteža.Godine ne mogu biti izgovor za nedostatak fizičke aktivnosti.

Pravilno vežbanje pod nadzorom stručnog personalnog trenera će vam omogućiti da ojačate i budete spremni za nove napore.

Online trening

Online trening je oblik saradnje sa klijentom na daljinu, a svrha je edukacija na području fitnesa i zdrave ishrane, kako bi osoba lakše postigla svoje ciljeve bez ličnog kontakta sa trenerom, a kasnije bila samostalna u ostvarenju vlastitih ciljeva.

Vežbači početnici, a često i oni iskusniji gube se u moru informacija i dezinformacija na internetu, raznim forumima i društvenim mrežama. Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo pretočim u dizajnirani program treninga i ishrane koju prilagodim svakom klijentu individualno.

Želje i ciljevi mogu biti različiti, a najčešće su: dodavanje mišićne mase, mišićna definicija, redukcija telesne mase, gubitak potkožnog masnog tkiva, poboljšanje sportskih mogućnosti, bolje zdravlje i opšte stanje organizma kao i fizička transformacija .

Email adresa

aleksa.house@gmail.com

Broj telefona

0642950809